Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not here

Hearing the silence
makes me understand,
you aren\'t here,
never was
and never will be.
So will it make any difference
if we can not see you?




Fri vers av Lightningbolt
Läst 572 gånger
Publicerad 2007-05-11 15:50



Bookmark and Share


    sleepwalking
vacker! får mig att känna mig ensam på något sätt, men jag gillade den verkligen starkt!!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt