Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ola Salo.


Vittsvartmetallblankblankblank t



blank vit canvas mexi

gillar vitt

Svart

Minimalism

Metall

Blanka sidor

Yeah

Rutor

Grafiskt











*nervous breakdown*




Övriga genrer av Sushi
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-05-11 16:25



Bookmark and Share


  ordterroristen
*skrattar* hett
2007-05-13

    Detvaraldrigjag
we love ola salo eller iallafall jag :)
can you see the panical fear in my eye
2007-05-12

  Paraply
hahahahahahaha. isch så härligt skrivet. ola salo är snygg.
och ordet grafiskt har en snygg klang & melodi.
2007-05-12

  fannen
å den ser inte så stor ut du vet men jag gillar rytmen när man läser upp den.

och slutetfår man rulla ner så det blir en liten paus. Sånt gillar jag.
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Sushi