Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vanlig lördag i maj


Nyslaget gräs

Nyslaget gräs

molnfri himmel

fågelkonsert

dofter

efter regnet. 

 

Ännu en dag

i mitt liv

att minnas

att lägga

bland det positiva

i minnenas låda

bland mina drömmar

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 662 gånger
Publicerad 2007-05-12 11:32



Bookmark and Share


  Sunlight
mmm... kanske bästa tiden på året...? Underbara rader!
2007-05-14

  Eline.P
Mängder av lärdom i detta. Att få vara och leva mitt i naturen ger själakraft. Alldeles gratis står grönskan där utanför vår dörr. Jag skulle önska att alla hade tid eller tog sig tid att njuta. Utan att låta alltför pessimistisk är ju realiteten den att vi inte ens vet om vi lever imorgon.......trots att vi är duktiga och tror oss veta allting. ;)
Jag bokmärker dina klokord.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström