Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor när dom är lite knepiga men man bara vet att det är något som inte stämmer, bara inte vad.


Missing

Something missing,
can´t tell you whats wrong,
I want to be near but keep a distance I would have
a problem with having you to close,
something sure isn´t right here
I can´t tell if it were here before
I just don´t find you in anyway the someone I would feel \"like that\"
for so just go
but only with a distance




Övriga genrer av Cizzi
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-05-13 01:09



Bookmark and Share


    Oprofessionell
bra skrivet, är alltid svag för engelska texter
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi