Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråttsplatsen

 

 

I

nattens tysta
skugga
vaknar tankarna
i sömnen

Om stort
och smått
Allt man i livet
fått

Allt man vill
allt man nått

Man har dött
sedan
återuppstått

Svarta monster
skrattar
rått
åt ångest
och öga
blått

Kan även vara
tid för reflektion
över tiden
som gått

Och mot en framtid
ljus
dit jag nu har
brått




Fri vers av nettizen
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-05-13 09:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
framtiden kommer alltid allt närmre... bara hastigheten som varierar... viktigast att den är ljus...
2007-05-13

  Lapptanten
Så väl känner jag igen nattens tankar, och så väl beskriver du dem!! Ha en underbar söndag!
2007-05-13

    ej medlem längre
Gillar rimmen på -ått som följs åt i alla strofer utom den första...
Bråttom har du till bråttsplatsen...*L*
2007-05-13

  lodjuret/seglare VIP
tör en fråga vem denne man är som uppstått?
en fragmenterad nutida jesus
din förment manliga sida av dig själv
eller en för även dig okänd någon?

könsperspektivet här på poeter.se gör mig frågande

men texten får ändå två blåklockor
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen