Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i varje hus finns ett spöke



ni vet det är precis som när man ska
lära sig att hålla rockringen på höfterna så länge som
möjligt och bara snurra
fort men inte för skakigt utan
jämt och fint ska ringen snurra

han sa att
dom röker inte för att röka utan för att starta bränder
och så brann vi upp





Fri vers av livet
Läst 1047 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-05-14 18:48



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Det är lite töntigt att skriva samma sak om och om igen kanske.
Men du är så bra, bra, bra.
2008-08-21

    bopp
hmm. den här är intressant. jag önskar bara att jag fattade..
jag gillar hur du skriver.
2008-04-11

    crapcat
du är sådär fantastisk
bokmärke
2008-01-20

    xtla
\"han sa att
dom röker inte för att röka utan för att starta bränder
och så brann vi upp\"

och vi skriver inte för att skriva
vi skriver för att leva :)
och du gör det jävligt bra
2007-11-08

  Stensamlaren
Du är grym! :)
2007-10-03

  Amina
2 ord:
1. underbar
2. bokmärkt
2007-06-24

  Freya
du är min idol
och du har gjort mig stum
2007-05-22

  osynlig
vilken underbar.
en av dina bästa tycker jag
bokmärke!
2007-05-17

  verkligen
du är bäst så är det bara.
slutet är fenomenalt.
du borde vara allas idol.
pusshejtack!
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

livet
livet