Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


kärleksgömma

jag sväljer
dina ord hela
vill inte känna
smaken av
lögn

dina armar
kväver min oro
smeker mitt hjärta
varmt och
rött

våra läppar
möts i ständigt
hopp
med en eftersmak
av rädsla

vi lever i
en euforisk värld
men utanför fönstret
sprider ängslan
obehag

jag blundar
rädd för verklighetens
skam
kysser dig igen
i vår egen

kärleksgömma







Fri vers av Amirella
Läst 706 gånger
Publicerad 2007-05-15 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella