Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten

 

 

I den ständiga

jakten

för att  

finna svar

 

Starkaste drivkraften

inom mig jag har

 

Finns i den envishet

som fört mig framåt

Lämnat det förflutna

torkat min gråt

 

Jagar inte längre

för att finna svar

Har funnit mitt hem

och där blir jag kvar 




Fri vers av nettizen
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-16 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att ha hittat hem...*L*
2007-05-17

  Leif Furstedt
här fixeras fortsättningen... :) Vackert.
2007-05-16

    sunnanvind
Jag tror att den kraften burit hela tiden...Tack och lov!
Kopplar ihop den med dikten jag nyss kommenterade...
Bra skrivet!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen