Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkad

.

Dina ord har etsat sig fast
på mina trumhinnor
Det dånande ekot
får allt annat att försvinna

Som döv för positiva ord
Som blind för det fina omkring
Som förlamad av dig




Fri vers av Mejja
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-03-10 00:58



Bookmark and Share


  stella
alla vill ha kärlek,men inte trodde man det kunde bli ens död.Svårt att bli av med orden.Den här gjorde du bra!
2005-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mejja