Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat gråter stilla

Hjärtat gråter stilla
pulsen hastigt slå

Kommer morgondagen åter
får jag ro i själen då?

Vill du hålla mig i famnen
kan du vara mig till tröst?

Vill du sluta mig intill dig
trycka mig hårt

och fast emot ditt bröst?

Får jag känna din andedräkt

nudda vid min kind


får jag erfara din beröring


som en varm


och stilla vind...




Fri vers av Emsan
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-16 22:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Återigen Höga Visan 2:6
2010-05-18

    ej medlem längre
Jag har glömt jag...att längta efter någon så. Men jag har gjort.
2008-01-21

  aPorcupine
Fint rimmat!
2007-07-10

    eva m h
Längtan efter tröst.
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan