Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar BORT...

Jag sluter ögonen för att smärtan ska bli outhärdlig
Blodet rinner ner för mina armar och fläckar de bleka händerna

Drar knäna mot ansiktet i fosterställning
Vågar inte öppna ögonen i rädslan för tårar

Kryper ihop så nära mig själv att jag knappt kan andas
Hjärtat slår allt saktare

Hård ogenomtränglig is omringar hjärtat
I väntan på att ta de sista hjärtslagen




Fri vers av Just Emotions
Läst 2426 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2007-05-16 22:41



Bookmark and Share


  KristinaE
'så nära mig själv' fastnar för de orden!
2008-09-19

  To
Att vara så rädd att man inte äns våga leva tycker jag är svårt att förstå hur det känns men du förklarar det bra här.
2008-06-27

  aol
dina ord din poesi smälte min själ så igenkännande änsla bokmärke
2007-11-28

  Bjarne Nordbö
Såååå....dj.....bra utryckt. Känns hela vägen.
2007-11-03

  Mats Henricson
Hur KAN du bara vara 18, som min dotter . Ofattbart ! Var får du allt ifrån ? Förlagen borde slåss om dig , \"Svenska Akademins försoffade likhögar\" kan slänga sig i väggen !!!!
Från och med nu är undertecknad ett av dina fans !! Go on ,baby!!
M
2007-09-04

  Moonwater
Usch vad jag känner igen mig...
En hjärtskärande känsla frambringar denna text, men smärtan formas ändå vackert av dina ord.
Jag hoppas att du mår bättre snart!
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions