Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bajs


Livet är ett hav av bajs
och det gäller att lära.
Att åka på skitvågen
och att balansera bra
gör att det inte blir så
många kladdiga försök.




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-05-17 17:00



Bookmark and Share


    Nattviol
det gäller väl bara att hålla
andan om man råkar ta ett
snedsteg, antar jag!
upplyst bajstext!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt