Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar inför en stor utställning




Min mörka grop

Ibland

vill jag krypa ner

i

min mörka grop

bara sitta där

Ingen får se mig

ingen får hjälpa

mig upp 

Jag vill bara sitta där

var mig själv

inga krav

inga bekymmer

ingen som talar om

vad jag ska

tycka

tänka

 

Jag vill bara se en blå

himmel

över mig.




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 18:52



Bookmark and Share


  Eline.P
En känsla jag lätt känner igen. Vi behöver alla hämta ny kraft den här självvalda avskildheten ibland. En nödvändighet tror jag.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström