Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Jag tror inte på tiden
Jag tror inte att tiden finns
Jag tror
att vi färdas i ett stort
och ständigt
Nu
föds vi
dör vi
i ett enda stort
och ständigt
nu
nu
nu
det är min tro.




Fri vers av Lunargirl
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-17 19:16



Bookmark and Share


  josefina
rock on mamma!
2007-07-15

    Nattviol
du har antagligen helt rätt!
men jag tror på något annat...
dock kan jag hålla med om tiden
som faktor - det är NU som gäller!!!
välkommen!
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lunargirl
Lunargirl