Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför tror vi att vi inte duger,att vi måste vara vackra,felfria.... när vi duger PRECIS som vi är!


Min mjuka mage



Med min mjuka mage
flög jag över jorden
vart jag än kom
på mina resor
mötte jag dem alltid
blev jag älskad
av så många män
fick jag kärlek
av mjuka händer
bruna av sol
starka av kön
Vart jag än kom

Inte tänkte jag nånsin
på min mjuka mage
den var aldrig i vägen!
Det gick bra ändå
att älska
med mjuk mage
Skönhet är bara skit
om man tror att den på allvar
är på allvar
Med min mjuka mage
vet jag
annorlunda

Min mjuka mage
och jag
vi njöt
av att bli så
mottagna
mottagna så –
med båda händerna
på min mjuka mage.





Fri vers av Lunargirl
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lunargirl
Lunargirl