Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en vacker man för länge länge sen


Wayne


Du stod där inne
på Peacecaféet
i Eilat
jag såg dej inte

först senare
låg vi i samma säng
och jag simulerade
orgasmer i timmar
du var outtröttlig
du var man

jag var en flicka
från kalla norden
och du en man
med sandfärgad hud
från soldränkta
Californien

Du lät mej vila
i stora
grova händer
som du fått på fälten
under den brännande
solen i Genesarets land

du såg mej
du lät mej ses
du log med varma
bruna ögon
och jag vilade där
mot ditt varma
sandfärgade bröst
du luktade jord
och motorolja
och du höll mej
så ömt –
som en fågel
som landat
med bruten vinge
så fel
och ändå
så rätt

i mina drömmar
sover du
med armen
om min nacke
och min kind mot
ditt varma
sandfärgade
kärleksmjuka
bröst

Godnatt Wayne
LeRoy
Hunt







Fri vers av Lunargirl
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-07-17 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lunargirl
Lunargirl