Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att förlora

En gång älskade jag dig
nu är du bara luft

utan dig skulle jag dö...




Övriga genrer av misa
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-05-17 19:41



Bookmark and Share


    Sushi
lite motsägelsefullt men jag antar att livet är fullt av motsägelser
2007-05-20

  Kakaan
Vackert *ler*
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa