Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnen av framtid


Den jag väntat på

finns plötsligt här nu



hjälp jag var inte beredd

nu har jag vant mig vid tanken



detta är så stort att jag knappt vågar känna efter

jag blir rädd men samtidigt inte


vill vila där i hans famn

framtidens famn




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-05-18 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi