Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar

 

 

När två själar möts

ödesbestämda att vara

tillsammans

 

Reaktionen är

intensiv

och 

omedelbar

 

Jag visste....

 

Från första gången

jag såg dig

Att det var Du

Sökandet var över

 

Du fann mig

 

Men jag visste....

 

Du är den rätta

Detta det vi har är sant

 

Och för resten av mitt liv

har du en plats i mitt hjärta

 

~Jag älskar dig~ 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-18 09:51



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Kärlek.
Du är bra:)
2007-11-11

  minette
det är du verkligen värd,, stort grattis o lycka till :)))
2007-05-24

    sunnanvind
Fantastisk! Med så mycket glädje och framtidstro ...!!! Bokmärker*
2007-05-18

  Leif Furstedt
- Reaktionen är, gillar detta. Poetiskt vackert. Varför alla versaler :)
2007-05-18

  ÅsaLena
Gulligt! Värmer mitt hjärta...
2007-05-18

  sabina stark
Underbart vackert, lycka till med din tvillingsjäl.
2007-05-18

  Nyfiken drömmare
Underbar text om kärleken!
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen