Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så gick hon sönder

hennes ögon har gått sönder. det rinner vatten ur dem. det kommer aldrig att gå att laga dem, tänker hon. sprickan är för stor. de kommer att läcka för alltid. hon tänker att det nog var ett stenskott. i hjärtat. som sedan sprack. som vindrutan på hennes gamla ford. och spred sig upp till ögonen. finns det vindrutetorkare för ögon?




Fri vers av KatastrofKatt
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-03-10 19:00



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
kan du tala om var...för det behövs verkligen ibland...Bra beskrivet!
2005-03-10

    ej medlem längre

2005-03-10

    ej medlem längre
Har du gått i sönder? Varför? vad hände?
snälla, går det att laga?
2005-03-10
  > Nästa text
< Föregående

KatastrofKatt
KatastrofKatt