Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar och längtan

Vi kan drömma och längta
men allt kan vi inte få.
Men allt kan vi drömma
och längta efter.
Vi kanske inte behöver allt
men mycket kan vi få.
Om vi bara drömmer
och längtar.
När vi har det vi behöver
kan vi vara nöjda
och njuta av stunden.
Men sluta aldrig
att drömma och längta.
Gör vi det är hoppet ute
för utan det ena eller det andra
kan vi aldrig överleva.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-05-19 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP