Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett sånt här läge känns det ganska inte så kul med publik


Kontraproduktivt


Du kan inte dina repliker

jag får lust att fråga
om du vill
att jag skall fylla i dem
åt dig

någonting får mig
lyckligtvis
att tveka

men för vems skull vet jag inte




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-05-19 01:18



Bookmark and Share


  August L S
Jag kan känna så mycket med den här. Det är så många som spelar sina roller de tilldelats dåligt.
2007-07-26

  Steffepeffe
Hehe... skoningslöst! Slutraden suger jag vidare på...
2007-05-20

  Матрёшa
ÅH VAD BRA! kort och koncist o så mitt i prick! *BOKMÄRKAS!!!*
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji