Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid tillsammans (inget mellanting)

 
Vi kunde göra så mycket tillsammans
Men alltid kommer ingenting emellan
Vi slösar med våra liv

Ingenting gör att vi inte gör någonting
Ingenting gör att vi inte pratar
Ingenting gör att vi inte kommer någonstans

I drömmen finns allting
I verkligheten ingenting
Det finns inget mellanting

Tiden är inte på min sida
Tiden är inte på din sida
Tiden bara flyger iväg

Om du och jag kunde försöka
Fånga den tid vi har tillsammans
I stället för att låta den flyga

Idag är snart igår
I morgon är snart idag
Som snart var igår

I drömmen är vi tillsammans
I drömmen pratar vi
I drömmen gör vi någonting

I verkligheten är vi bara
Skuggor av våra drömjag
Som så lätt skulle kunna vara de verkliga

Det som nyss var i morse
Blir snart till natt
Och ännu en dag har gått






Fri vers av Miset
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-05-19 01:43



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Roligt filosoferande och vändande av ord - blir nästan lite yr!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset