Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära slutet

Du förstör, krossar, dödar, hatar,
du splittrara oss
Äter upp oss inifrån,
sår dina frö och låter panik spridas
och skapar sprickor mellan oss

Vi kan inte leva så här längre,
det funkar inte,
vi kommer aldrig oskadda ur det här
om vi ska fortsätta att låtsas att allt är bra
när det inte är det

Vi faller ihop, tappar modet, faller ner på knä
Gör något, rädda oss mamma
Våga, samla ditt mod och befria oss
Jag vet att du kan, vågar, vill
Vi vill också leva fritt,
kunna andas utan att kvävas gång på gång

Rädda oss mamma
innan vi alla går under




Fri vers av Lightningbolt
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-05-19 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lightningbolt
Lightningbolt