Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför gjorde du dig så illa?


Orkan



förstod aldrig nivån. på det vindtäta. som om.
förväntade du väder. jag hade inte behövt bita.
om inte. du dragit så hårt. i dragkedjan.

inte lätt att vara brutal det är. antagligen rätt svårt.
att blåsa bort hundar hakor kors. i takstolen.

vinden skulle inte välta dig. fall istället. inte hårdare
än så. bara mer hemma.




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 730 gånger
Publicerad 2007-05-19 21:55



Bookmark and Share


  Steffepeffe
Ingressen är klockren... ansvaret för smärtan landar obönhörligt där det hör hemma, tänker jag. Spännande form!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji