Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland är jag rädd för mig själv...


jag är en person med två sidor


underbara
lilla
söta
glada jag utan bekymmer


sen är det den sidan som ingen annan har sett
då jag nästan är rädd för mig själv


tårögd och



framåtlutad






FYFAN!




Övriga genrer av fakeheaven
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-05-20 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven