Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad hände med det som va


vad hände med dig
hände med oss
hände med dom
hände med mig?




Övriga genrer av fakeheaven
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven