Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
serice? serise? cerise? cerice? lr något annat kanske??


Jag lever bara i mina drömmar

Vi sitter vid regnbågens slut och är lyckliga
vi har hittat skatten och upptäckt att kistan var fylld av kärlek
tiden står stilla om den ens har funnits
en serice dimma omger oss oss på alla sidor
du böjer dig mot mig och kysser mg
Så sitter vi i fyrtioåttta nätter och behöver aldrig tänka på vår egentliga existens


När jag vaknar sitter kallasvettig i sängen
trots att det inte är en mardröm

Men det var inte heller verklighet
och jag fårstår att det aldrig kommer bli det heller




Fri vers av stjärnståle
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-05-21 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnståle