Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär


Jag är kär.

I dig.

På riktigt.

Nu.

Och imorron med.


Kan inte du också va det?

Kär i mig asså?

Eller är du det redan?

Eller inte?








Bara för att jag är en patetisk, sjuk, människa som aldrig
skulle komma längre än att drömma om dina kyssar.




Fri vers av stjärnståle
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-10-22 21:22



Bookmark and Share


  Tini Tut
Har svårt med asså....Varför när du försöker förmedla något???
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

stjärnståle