Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen.


Sommardagar


Barfotadagar, Parkbänkar,

Smälta isglassar, Överbefolkande badstränder,

Augustiregn, Dimslöjor,

Kvällspromenader, För stora t-shirts,

Fina skor, Grattiskort

Sjöutfykter, Osmikade människor,

Halsband, Musik,

För korta shorts, Sommarbär,

Picknickkorgar, Röda segel,

Festivaler, Högt gräs


...Och Kobajs mellan tårna




Fri vers av stjärnståle
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-10-22 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnståle