Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar.


Tänk vad livet kan leka

Om vi ändå kunde hoppa hopprep igen

Och bli lekande barn som tänker tankar om gräddtårta och hundvalpar

I liv med elaka fritidsfröknar och prickiga gummistövlar

Och utflykter till pulkabacken


Jag vill krossa alla plexiglas som skyddar mig från barndommen

Och springa ut i riktiga livet

(För det är när man var liten)

Och sen ska jag sätta mig i pappas knä och lyssna på sagor


Men det går inte

Jag är tstol nu.




Fri vers av stjärnståle
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-09-25 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stjärnståle