Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Jag rör vid dig
och du rör vid mig.
En rörelse
en hand som sträcks ut
och når en kind,
nå en annan människa.

En tid att leva tillsammans
med någon du tycker om.
och som känner samma
för dig.

En hand
en smekning,
och du rör inte bara en kind
utan även en medmänniskas själ.

Ni blir två i oändligheten
i en annan dimension.
Gemensamt med det stora alltet
det som allt liv tillhör

Där allting är en gemenskap
bortom jordisk avund och ondska.
Det börjar med en beröring
och slutar med kärlek.

Bortom där själen får vila
och kroppen ligga ner,
på himmelskt dunbolster.
Mjuk, stilla en rörelse,
i evigheten.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-05-21 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP