Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du och din närhet kan


Din röst
lugnhetens röst sveper du
runt omkring mig
Din varma
omtänksamma
närhet
ger du öppet till mitt hjärta
hjärtat mitt som står
öppet för ditt

dina klara snälla ögon
är meningen att mina ögon skall se
Ditt lugn överrumplar mig
i mitt hjärtas puls
närhetens värme
ger jag aldrig upp

sekundernas minnen
stunder med bara oss
vi
du och jag
Minuternas andetag
går för fort
stunden med dig
är fort över

du är mitt lugn som sveper
min tid igenom mig
i sån fasansfull fart
rädslan över tickande klockslag
då jag måste resa mig upp och gå




Fri vers av Malin Johansson
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-03-11 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bättre nu enligt min mening. Nu blir dikten till och med mer bitterljuv.

Mvh

2005-03-11

    ej medlem längre
Ok. Nu ska vi se:
Tempo : lugnt rytmiskt. check
Innehåll: kärlek, men inte smörigt. check
Summan blir= En mycket fin kärleksdikt
betyg 5 men tycker de tre sista raderna är lite onödiga då man redan förstår. Men det är min ödmjuka åsikt.

(p.s hamnar bland favoriterna)
2005-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.