Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parfymaffären


 
När jag får pengar ska jag köpa en parfymaffär med
randiga tapeter
Rosa och guld ska det vara
Spetsar och tyll

I fönstret ska jag ställa min längtans blå eterneller och minnen av
ros och syrén
Jag ska lägga min väldoft i silvriga askar och ge dem till dig när du
kommer
Bjuda dig glömskans absint
Persikor med grädde

När jag får pengar ska jag köpa en tidsmaskin
Ställa in siktet mot framtiden










22 maj 2007




Fri vers av Miset
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miset
Miset