Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007-05-22


Barnaögonblick

Min vuxenkropp höll på att gå förbi
men mina barnaögon såg.

Min vuxenröst satte stopp,
för den här gången.
Mer fanns inte att göra.

Mina ögon mötte dina tacksamma
i en gemensam glimt av samförstånd

och i det ögonblicket var jag du.




Fri vers av Skye
Läst 470 gånger
Publicerad 2007-05-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye