Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när insidans skönhets vänhet söker öppen huds vara...bildar helhetens...


klarar det inte; beskriva din skönhet...


sökte jag måla din skönhets ljusnader
med färger från Monets pensel
höll han min hand
utan framgång

sökte jag ordskriva din skönhets lyster
med Arthur Lundkvists pennstift
förde han min hand
utan framgång

den dagen
jag kan beskriva din skönhets varas
den dagen

skall jag låta skriva
\" poet\"

på mitt visitkort

aldrig

al...











Fri vers av Ronny Berk
Läst 532 gånger
Publicerad 2007-05-23 20:30



Bookmark and Share


  Lollitta VIP


den dagen
jag kan beskriva din skönhets


__________+++++FÖR DINA KÄNSLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-04-13

    Brell
När det vackra är så bländande vackert kan man inte beskriva det man ser när man inte ser för man är bländad av dess skönhet....ja då blir beskrivningen just som du beskriver
2007-06-25

    Nattviol
om detta handlar om en kvinna
av kött och blod så undrar jag
VERKLIGEN hur vacker hon är,
egentligen!!!
men du är superb på att beskriva....
att du inte kan beskriva.... så som
du beskriver... helt klart skönt
beskrivet!
2007-05-23

  Maud Li
Du beskriver bra, hur det skönaste oftast är obeskrivbart.
2007-05-23

    Maria Malm
Med Ditt fina ordbruk kan Du mycket väl beskriva skönhet.
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk