Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

I ett sofistikerat smile
sitter jag framför livet

Jag andas genom labyrinter
av gårdagens äventyr

I mitt ego allena
mitt i universums virvlande storm

I ljusets hastighet
styr jag mina energiska blixtar

Visdomens trots i en uforisk nyans
stilla i sin lyster i ett granskandes skimmer

Du vackra stillhet
du bländar mig med din tystnad

Till världens ende föjs vi åt.......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-05-23 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin