Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mirakelsnö

i natt igen
mirakel
faller
sjunker med ett stilla sus
lätt
lätt
med små vingar
ligger över marmorgolvet
täcker
alla spår

doftar av
oskuld och älskling
doftar av
jasmin och snö

mirakelsnö




Fri vers av Aisha VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-23 15:56



Bookmark and Share


  Manal
mjuka ord som landar lätt på hjärtat. taclk för att du delar me dig
2007-05-29

    ej medlem längre
Besiar ziba, sad afarin bar shoma, tack för läsningen mycket vackert var det skrivet
2007-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP