Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Jolina

.

Vill visa dig för hela världen
Lyfta dig högt mot himlen
Se här är hon!




Fri vers av Mejja
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-05-23 16:09



Bookmark and Share


    Camapani
härligt och grattis..!
2007-05-23

  Linda Odelmar
ja..verkligen med såna ord..
2007-05-23

  Rachel Roth
ja, gör det...du gör det också genom dina ord du förmedlar
2007-05-23

    Mr.painter
BRAAAAAAAAA
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja