Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mirakel så liten och näpen

Liten fossing
liten tå
mjuk är kinden pussa på

Liten hand
litet finger
så ljuv att bara titta på




Fri vers av Mejja
Läst 946 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-23 16:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
Mm känner doften..
2007-06-07

  Ikna
Grattis! Äntligen, så underbara de är... Lycka till!
2007-05-24

  Linda Odelmar
lika söt som din dikt säkert...
2007-05-23

  Jojo
Myyyyyser!!!
Grattis till den lilla!!
Kramar i massor!
2007-05-23

  Rachel Roth
sötdiktning till den lilla
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja