Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla nu kommen

.

Från första stund
bandet oss emellan så starkt

Du är så speciell
så menad

Du underbart ljuvliga lilla




Fri vers av Mejja
Läst 503 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 16:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
vilka underbart varma och fina rader, livet är den största gåvan.
stort grattis och många lyckönskningar!
2007-05-24

  Rachel Roth
vilken underbar känsla du förmedlar
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja