Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla

Dina andetag som ljuva toner
I nattens mörker lyssnar jag

tills sömnen tar vid




Fri vers av Mejja
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-23 16:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
åh så mysigt
2007-06-07

  Linda Odelmar
mysig känsla som stannar kvar
2007-05-23

  Nina V A
Landar verkligen mjukskönt tryggt och varmt inuti
2007-05-23

    Bodil Sandberg
Enormt vacker poesi!!!
2007-05-23

  Jojo
Härlig känsla.
Fint förmedlad!!
Roligt att ha dig tillbaka här!
2007-05-23

  Rachel Roth
Stort Grattis! Känner glädje med dig
2007-05-23

  stella
Ja det är underbart, fick ett litet barnbarn för 3 v sedan. Ett sånt härligt sätt att somna!
2007-05-23

  Childlike Wild
Naw, hur fint som helst
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja