Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar efter en dag med händerna i rabatten. Inte är dom gröna inte!




Gröna fingrar?

Den som myntade
uttrycket "gröna fingrar"
måste haft handskar.




Bunden vers (Haiku) av Skye
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-05-23 16:34



Bookmark and Share


  Jer
Ha ha... och ibland behövs dem ju... tänker på brändnässlor! Aj!

Å andra sidan är det värt besväret, eller hur? Som hyllning till just trädgårdsarbetet skrev jag \"Solskensknog\"...


2007-05-23


    Nattviol
den var bra!
å naglarna sen då?
men att gräva i jorden
är som att meditera
så man får kanske stå
ut med lite jord...
2007-05-23

  isabel louise
japp det måste hon/han definitivt haft ! det enda jag är efter en dag i rabatten är jordig! o så vitt jag vet är jord inte grön!

skönt text så här på eftermiddagen =)
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Skye