Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött arg besviken




I dag är en annan dag

Trött, trött, trött

på vad

på livet

på kärleken

på allt

vore jag ung

skulle jag rymma

drack jag sprit

så skulle jag

supa mig full 

nu är jag inget av det

så nu måste jag stå ut 

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 603 gånger
Publicerad 2007-05-23 21:08



Bookmark and Share


  Eline.P
Ibland är allt resignation ...och inget mer. En mycket bra beskrivning av tröstlösheten som kommer smygande.
2007-05-24

  Sunlight
Tungt och svårt... må molnen skingras vännen!
kram
2007-05-24

  Lilla My* VIP
Din dikt beskriver det där tunga som överrumplar oss somliga dagar! Fint!
2007-05-23

  devilsangel
Japp! Så är livet....tragiskt men sant...
2007-05-23

    OriginalOfTheSpecies
Vilken ångestfylld dikt!! Men vad bra sen!
Gud vad deppig jag blev. Jag hoppas att du hittar nåt som får dig att vilja stanna.

kram
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström