Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uuuiuuuiuuui och så nåt s

Den lilla lådan
\"röjtern\"
eller vad den nu heter
surrar
har aldrig tänkt på det.
Ganska tröttsamt.
Varför har jag bara
aldrig tänkt på det?

Vad finns det mer jag ignorerar?




Övriga genrer av misa
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 17:12



Bookmark and Share


    Sushi
en viss männska i din klass påstår att hon ignoreras...
fast det har hon bara sagt om mej så du kanske inte räknas som den ignorerande

alltid är det jag som är djävul
2007-05-27
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa