Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är vem, vem är du?

Skalden är den som skriver ett stycke
en poet en vers eller två.
Skriv rad efter rad
och gör en mening av det,
så har du prosa.
Samlar du många kapitel
så kan du kalla dig författare.

Skald-en som ger sig!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP