Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krashlandningslimerick


En senfärdig drömmare från påvra Darfur
föreställde sig ett liv i glans och glamour.
Med en sirlig elegans
han rörde sig i inbillad dans
tills lusingen ven igen från hustruns kära mor.




Bunden vers (Limerick) av Pitbullpudelns kärna
Läst 1009 gånger
Publicerad 2007-05-26 13:09



Bookmark and Share


  småbusig
hehe... hunsad av två generationer... inte undra på att han var en drömmare ;)
2007-05-27

  am
jag tycker mycket om det speciella sätt du skriver på.
2007-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna