Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar


En kopp kaffe

i solen

väntan på dagar

som redan varit

obetydliga ögonblick

som växer med åren




Fri vers av Max E
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-05-29 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max E