Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans...


stjäl mitt andetags bedrift att försvinna
mitt huvuds brist på verklig tanke
mitt hjärtas icke-funktion
min falande eld och min svala kallsinnighet
fördriv mig från mig själv i enkelhet

ge mig bara ett varmt ord att balansera själen med

du sätter mitt allt ur spel...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen