Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är när mörkret faller ..


när dimman
sänker sig

det är då
jag lyser upp

det är också då
jag

får lust

lust
att skriva




Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 865 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-05-29 22:11



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fint skrivet om den inspirerande smärtan som får igång vissa av oss.
2011-05-19

  Solgladje
Ja, visst är det så...
Du är mycket duktig på att uttrycka känslor med få ord.
Ha det gott
Solgladje
2008-06-09

  Michaela Dutius
Mycket intressant tanke som jag känne rigen mig i.
Smärtan behöver ord brukar jag tänka-glädjen klarar sig utan
2007-09-29

  Karin Rosberg
Ja, det stämmer väl in! bra skrivet!
2007-06-05

  Håkan Tendell
Det är så sant, så sant...
Vad är det med solen som stundtals dränerar en diktare på energi?
2007-05-31

  Poison Ivy
samma här
2007-05-30

  glittertindra
tankedimmor... beslöjade och ordrika sveper de runt våra sinnen... att skriva ner och förmedla dessa är inspirerande..
2007-05-30

  Anna Nickolausson
så tänker nog många, just då väcks oftast behovet bra skrivet
2007-05-29

    saaana
känner precis likadant
2007-05-29

  isabel louise
japp så är det! det är som om mystiken kryper in på oss och sprider inspiration i våra hjärnceller :)
2007-05-29

  Nikolai Jungsin VIP
håller med.. då känner man sig mer kreativ..
Fast det är skönt att ladda upp i solen :)
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun